Kappale

Lukuun tai kappaleeseen liitetyt palautustehtävät

Kappaleiden edistyminen

Edellisessä kappaleessa esitettiin kuinka lisäät kokeeseen palautustehtävän, joka voi sisältää lomakkeelle kirjoitettavan vapaamuotoisen tekstin tai kouluttajalle palautettavan tiedoston (kuva, video, äänitiedosto, PDF, Word, Excel, PowerPoint jne.).  Luvun tai kappaleen loppuun voidaan myös lisätä erillinen tiedoston palautus kouluttajalle. Tämä tapahtuu seuraavasti:

  1. Valitse luvun tai kappaleen ”Luku/Kappale”-kohdasta ”Lataa palautustehtävä kouluttajalle”.
  2. Valitse ”Hyväksy palautustehtävä automaattisesti”, jos haluat hyväksyä palautustehtävän automaattisesti.
  3. ”Määritä sallittu tiedostojen latauksien määrä”, oletusarvoisesti määrä on yksi.
  4. ”Salli opiskelijan poistaa omat palautustehtävät”, mikäli annat opiskelijalle mahdollisuuden poistaa edellisen ja lähettää uuden palautuksen.
  5. Valitse ”Palautustehtävän pistetys” ja kirjoita maksimipisteet avautuvaan kenttään.
  6. ”Sallitut tiedostopäätteet” -kohdassa voit määrittää, mitä formaatteja opiskelija voi palauttaa palautuslaatikon kautta.
  7. Valitse ”Sallittu tiedoston koko”, jos haluat rajoittaa ladattavan tiedoston/tiedostojen kokoa.

Tällä tavalla liitetyssä palautustehtävässä kouluttaja voi antaa käyttäjälle palautetta, joka näkyy ao. luvun, tai kappaleen lopussa. Käyttäjä ja kouluttaja voivat vaihtaa palautekohdassa viestejä keskenään. Tämä toiminto ei ole mahdollista kokeen kautta tehtävässä palautustehtävässä. Tuolloin kommentointi pitää suorittaa henkilökohtaisina viesteinä kouluttajan ja käyttäjän välillä. Hyväksymisen jälkeen opiskelija saa luvun/kappaleen suoritetuksi. Mikäli yhteen lukuun/kappaleeseen tulee useampi palautus, tulee opettajan hyväksyä tehtävät vasta sitten, kun opiskelija on tehnyt kaikki palautukset. Jos haluat luoda useamman palautuslaatikon eri tehtäviä varten, luo ennemmin koe ja siihen useampi Palautustehtävä-kysymys, kuten edellisessä kappaleessa (”Kysymystyypit”) neuvotaan.

Esimerkki kappaleeseen liitetystä palautustehtävästä alla.

Kurssikeskustelu