Kurssi

Tapahtumien järjestäminen

Tällä kurssilla käydään läpi, kuinka Mobie-järjestelmässä luodaan verkkotapahtumia. Kurssi on rakennettu sosiaalisen mikro-oppimisen periaatteiden mukaisesti ja koostuu noin 5-10 minuutin pituisista moduuleista ja omasta harjoittelusta. Kokonaisen kurssin suorittamiseen suositellaan varattavaksi aikaa noin 1 tunti.

0/16 vaihetta suoritettu0%
9 Luku

Tapahtumien järjestäminen -kurssin tavoitteena on opastaa sinua luomaan verkkotapahtumia yksinkertaisten vaiheiden avulla. Kurssilla käydään läpi niin teknisiä ohjeita kuin myös vinkkejä verkkotapahtumien suunnitteluun. Suositeltavaa on, että avaat toiseen selainikkunaan organisaatiosi Mobie-alustan, ja harjoittelet tapahtumien luomista sivustollesi kurssin ohella. Voit myös palata tämän kurssin pariin koska tahansa, suorittamiseen ei ole aikarajoitteita. Luettuasi luvun tai kappaleen, merkitsethän sen tehdyksi painamalla sivun alalaidasta ”Merkitse suoritetuksi” -painiketta.

Ota tarvittaessa yhteyttä Mobien henkilökuntaan, jos kohtaat ongelmia kurssin suorittamisessa. Olemme tavoitettavissa arkisin klo 08-16 aikavälillä. Onnea matkaan!

Tuki, Miira Tirkkonen
puh. +358 44 971 5840
miira@mobie.fi